Sirkka Rajalan koulutukset

Hyvinvointipalvelut Sirkka Rajala tuottaa myös erilaisia koulutuskokonaisuuksia. Valittavanasi on hyvinvointiin, ergonomiaan, työturvallisuuteen liittyviä koulutuksia sekä muita yritysten tai organisaation tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Esimerkiksi työturvallisuuskorttikoulutukset voidaan järjestää lähikoulutuksena joustavasti työn lomassa. Koulutuksen tavoitteet ja kohderyhmät suunnitellaan yrityskohtaisesti.

Saatavilla olevat koulutukset

– Työn kuormitukseen ja työssä jaksamiseen
– Ergonomia
– Hyvinvoinnin tukeminen
– Tyky-iltapäivien järjestäminen räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti
– Työturvallisuuskortti-koulutukset
– Työturvallisuuteen liittyvät koulutukset
– Liikuntaryhmien ohjaus; sauvakävely, vesijumppa, kuntosali, rentoutus, toimintaradat.

Jalkojen hyvinvointi työssä -luento & kartoitus

Aina ei tarvita henkilökohtaisesti suunniteltuja ortopedisiä pohjallisia, kun valitaan JALAS® Neutralizer -pohjalliset. Pohjallisia saa matalalle, keskikorkealle ja korkealle jalkaholville.
– Luento jalkojen ergonomiasta ja hyvinvoinnista (45min.)
– Jalkojen scannaus ja pohjallisten esittely
Kesto henkilömäärästä riippuen n. 2h Hinta 200€+alv 24%+ matkakorvaukset.

Jalaksen työkengät työyhteisöllesi?
Halutessasi mahdollisuus myös Jalaksen työkenkien esittely ja jälleenmyynti. Työjalkineiden tulee olla mukavat jalassa, kevyet ja hyvää ryhtiä tukevat, jotta niitä voi käyttää koko päivän kehoa kuormittamatta. Jalkojen ongelmat kehittyvät usein vähitellen ja huomaamatta. Lisäksi ongelman merkitys vakavoituu iän myötä. Tyypillisiä jalkaongelmia voivat olla iho- ja kynsiongelmat, kivut ja vammat, joiden syynä on jalkojen väärä kuormittuminen.

Kysy tarjousta teidän yrityksellenne!